Je bent hier: Welkom  ›  Nieuws  ›  Presentatie plannen voor fietstunnel tijdens ledenvergadering PB Heemse

Stelling

Een fietstunnel zou een enorme verbetering zijn voor de verkeersveiligheid rondom de kruising Haardijk / Scholtensdijk / Hessenweg.
  • JA
  • NEE

Presentatie plannen voor fietstunnel tijdens ledenvergadering PB Heemse

Plaatselijk Belang Heemse houdt op donderdag 23 juni haar ledenvergadering. Deze avond zal in het teken staan van de plannen voor een fietstunnel onder de Haardijk. Projectleider Onno Alkema van de gemeente Hardenberg zal een presentatie geven over de geplande tunnel. Deze zal, na goedkeuring van de raad, ter hoogte van de Kastanjelaan en Rustenbergherstraat worden gerealiseerd. Deze verkeerswijziging is onderdeel van de aanleg van een snelle fietsverbinding van Zwolle, via Dalfsen en Ommen, naar het centrum van Hardenberg. De fietsroute komt Hardenberg binnen bij De Boshoek. Vanaf daar wordt er gezocht naar een goede route naar het centrum.

De algemene ledenvergadering begint om 20.00 uur in wijkcentrum ‘t Uilenest aan het Meeuwenplein 10 in Heemse. Na het officiële gedeelte en een pauze staat de presentatie gepland. Alle inwoners van Heemse zijn welkom, ook niet-leden.

Meer informatie over de gemeentelijke plannen voor de Fietsroute Heemse en over de algemene ledenvergadering van Plaatselijke Belang Heemse is terug te vinden op www.plaatselijkbelangheemse.nl.